torsdag den 24. april 2014

De allersidste rodfrugter fra sidste havesæson.

Nu har vi spist de sidste rodfrugter for denne gang. Nu trænger vi til noget friskt og grønt i stedet. Vi har haft pastinakker og persillerødder helt frem til nu, og vi har spist rigtig mange af dem, men nu er de sidste, der stod tilbage i køkkenhaven fjernet til fordel for nye grønsager. 
De sidste pastinakker blev brugt i en gang kartoffel/pastinakmos til mosen fik vi benløse fugle som var rullet omkring persillerødderne. Det var første gang, jeg forsøgte mig med hele persillerødder i de benløse fugle, men det smagte rigtig godt, og rødderne gav en fin persillesmag til kødet. 


Både persillerødder og pastinakkerne får sådan nogle fine grønne toppe i foråret. Jeg bruger ofte toppene fra persillerødderne som smagsgiver i forskellige retter, men pastinaktoppene har jeg ikke rigtig fundet noget at bruge til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar