søndag den 1. december 2013

Det er sørme det er sandt december.

Så nåede vi december, og som traditionen byder, så blev der hygget med morgenmaden. Det er sjovt med en treårig der lige er begyndt at forstå konceptet om Julemanden. Da vi i går aftes talte om, at Julemanden måske kom på besøg i løbet af natten, var hans kommentar, at han vil skyde ham (i øjeblikket skal alt skydes), men i morges måtte han konkludere, at man ikke må skyde Julemanden, for han kommer med gaver. Samtidig har vi jo en otteårig, der stadig tror fuldt og fast på Julemanden, og hun forstod simpelthen ikke, hvor hendes ønskeseddel var blevet af i løbet af natten..............væk var den, og mor og far havde ikke taget den, ja så er der jo kun en mulighed tilbage.



Årets kalenderlys har jeg lavet i gamle ½ liters syltekrukker, jeg er vild med disse gamle syltekrukker, og har efterhånden en stor samling, som stadig vokser.

Lige nu varmer ovnen op til at bage de sprødeset brunkager, julen begynder først rigtig når huset dufter af brunkager. Brunkagedejen lavede jeg for et par uger siden og puttede i fryseren, så nu er det bare at tage en rulle dej op, når der skal nye forsyninger af brunkager til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar