torsdag den 18. oktober 2012

Tid til slow cooking.

Det bedste ved ferie er at tiden er nærmest uopbrugelig. Der er tid til at være langsom, der er tid til at tage tingene som de kommer, og så er der tid til at lave langsom mad, noget jeg savner meget i hverdagen. Jeg synes det er dejligt at bruge en hel dag på at bygge et måltid og en stemning op, der så kuliminerer med at indtage måltidet i fred og ro, med stearinlys og fin borddækning.
 
I aften skal vi holde "fest" med denne her dyrekølle.
 

Den står i øjeblikket og langtidssteger i ovnen, sammen med rosmarin, løg, porre, selleri og en halv flaske rødvin senere får den selskab af en god piskefløde.

Til denne dyrekølle (som er skudt på egne marker) serveres en god sauce af skyen, hasselbagte kartofler, waldorfsalat, selleripure og ribsgele. UHM vi glæder os.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar